Приготвянето на тази невероятна семейна вкусотия отнема около 1 час. Рецептата е за 6 порции и с тях може да се нахрани предоволно цялото семейство и при това доста вкусно.
Рецептата е част от конкурса „Семейна вкусотия“
Начин на приготвяне:
В тиган се запържват лукът, морковите и доматите. Добавят се виното и подправките. Така приготвения сос се разпределя в 6 гювечета.
Каймата се омесва с нарязаните гъби, оформят се „гнезда“, които се слагат в гювечетата. Нареждат се във фурната и се пекат около 40 мин.
След това се махат капаците, във всяко „гнездо“ се слага яйце и гювечетата се връщат във фурната да се допекат, но вече без капаци.
© След 5 е твоето място за всичко, което обичаш! Кино, музика, пътешествия, хоби, забавление, вкусна храна… Вдъхновение, което превръща свободното време в незабравимо преживяване! Защото истинският живот започва © След 5!