Изпрати рецепта

След 5

Кулинарната секция на електронното списание © След 5 • Твоето време, твоите правила е място за хората с вкус – към храната, напитките и живота като цяло!

Ако и ти обичаш да готвиш и го правиш наистина добре, ако кулинарията е твоята страст, а кухнята – мястото вкъщи, на което се чувстваш най-добре, ако имаш любима авторска рецепта или си попаднал на нещо вкусно, за което малко хора знаят, можеш да ни изпратиш твоя рецепта и да станеш част от авторите на © След 5.

Важно!

1. Текстът трябва да е написан на кирилица и да е добре структуриран.
2. Всяка рецепта трябва да бъде придружена със снимка(и), направена(и) лично от теб.
3. И не забравяй – целта на електронното списание © След 5 е да помага на своите читатели и да им дава оригинални хрумки и вкусни идеи.

Ако си съгласен с всичко написано по-горе, можеш да:

1. ни изпратиш лично съобщение със своята рецепта в страницата ни във Facebook
2. публикуваш рецепта си в групата ни Общност: Домашни вкусотийки
3. или да ни изпратиш текст и снимка от твоята кухня на електронната ни поща [email protected]

PS: Авторите на материалите предоставят на електронното списание © След 5 правата за публикуване и редактиране на изпратените текстове и снимки спрямо политиката на сайта.

След 5

© След 5 е твоето място за всичко, което обичаш! Кино, музика, пътешествия, хоби, забавление, вкусна храна… Вдъхновение, което превръща свободното време в незабравимо преживяване! Защото истинският живот започва © След 5!


1 коментар
  • Рецепта за кекс

    Една чаша захар
    Една чаша мляко
    Една чаша олио
    Три яйца
    Три чаши брашно,
    добре пресято
    с бакпулвер
    и почваш сега:
    Разбиваш яйцата с олиото, обаче
    млякото на струйка добавяш,
    после брашното по лъжица, така че
    с нежно търпение да го направиш.
    Две трети от формата пълниш със смес
    и печеш във фурна, добре загрята,
    докато се пукне отгоре сладкия кекс
    и още горещ го излапат децата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *