Днес ще си направим пребогата салата по рецепта от „Светът на кухнята“. Има си от всичко по малко, а въображението ви може да добавя още, по ваш вкус. Наздраве! 🙂
Четете всяка неделя “Светът на кухнята“
Макаронена салата
Необходими продукти:
- 200 г паста (тип охлювчета)
- 200 г майонеза
- 3 листа босилек (пресен)
- 3 стрика магданоз
- 1 ч.л. мащерка
- 1 ч.л. риган
- 200 г зеленчуци (микс от грах, моркови и царевица)
- сол (на вкус)
- 1 ч.л. чили
- маслини (за украса)
Начин на приготвяне:
Макароните се сваряват. Изцеждат се от водата и след като изстинат леко се осоляват на вкус и се добавят грахът, морковите и царевицата. Разбърква се добре. Добавя се майонезата и всички подправки. Разбърква се добре и се украсява с маслините. Оставя се в хладилник за около 30 минути.
Още рецепти на Русиана може да откриете в блога ѝ “El mundo de la cocina”
Кулинарията силна страст и незаменимо хоби, което Русиана практикува всеки ден. Известно време е живяла в Испания, затова има особена страст към различната и екзотична храна, кухня и традиции на Иберийския полуостров.