Макаронена салата

Днес ще си направим пребогата салата по рецепта от „Светът на кухнята“. Има си от всичко по малко, а въображението ви може да добавя още, по ваш вкус. Наздраве! 🙂

Четете всяка неделя “Светът на кухнята“

Макаронена салата

Макаронена салата

Русиана Танева
Време за готвене: 30 минути
Ястие: Салата
Кухня: Българска
Порции:2

Необходими продукти:
  

  • 200 г паста (тип охлювчета)
  • 200 г майонеза
  • 3 листа босилек (пресен)
  • 3 стрика магданоз
  • 1 ч.л. мащерка
  • 1 ч.л. риган
  • 200 г зеленчуци (микс от грах, моркови и царевица)
  • сол (на вкус)
  • 1 ч.л. чили
  • маслини (за украса)

Начин на приготвяне:
Макароните се сваряват. Изцеждат се от водата и след като изстинат леко се осоляват на вкус и се добавят грахът, морковите и царевицата. Разбърква се добре. Добавя се майонезата и всички подправки. Разбърква се добре и се украсява с маслините. Оставя се в хладилник за около 30 минути.


Още рецепти на Русиана може да откриете в блога ѝ “El mundo de la cocina”

Русиана Танева

Кулинарията силна страст и незаменимо хоби, което Русиана практикува всеки ден. Известно време е живяла в Испания, затова има особена страст към различната и екзотична храна, кухня и традиции на Иберийския полуостров.


Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *