Как музиката влияе на това, което ядем?

След 5

Учени от Оксфордския университет разкриха, че песните на Beatles значително подобряват вкуса на пържената риба с картофки, а ариите на Павароти – на шоколадовия мус и на кафето, пише в. „Observer“.

Високите ноти в музикалната пиеса подчертават киселото, докато сладостта се изостря от богатата и жизнерадостна звучност.

Песните на американската джаз певица Били Холидей са прекрасно допълнение към пудинга от тиква. „Дигиталните подправки“ могат да помогнат на гурметата да се насладят по-пълноценно с близо 15 на сто на сервираните им вина.

След 5

© След 5 е твоето място за всичко, което обичаш! Кино, музика, пътешествия, хоби, забавление, вкусна храна… Вдъхновение, което превръща свободното време в незабравимо преживяване! Защото истинският живот започва © След 5!


Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *