Дойде времето от годината, през което да разполагаме с продукти за готвене, които не са замразени. За любителите на субпродуктите, днес сме приготвили хубава супа от агнешки дреболийки. Опитайте! 🙂
Начин на приготвяне:
Дреболиите се измиват и слагат да се сварят предварително. За да са добре сварени, варим или в тенджера под налягане за 40 минути, или в мултикукър за 20 минути. Изваждат се и се нарязват на дребно.
Нарязва се лукът, настъргват се морковите. Добавят се нарязаните дреболии и ориза. Всички продукти поставяме в подходяща тенджера и готвим до готовност. Застройваме супата с разбитите жълтъци с киселото мляко.
© След 5 е твоето място за всичко, което обичаш! Кино, музика, пътешествия, хоби, забавление, вкусна храна… Вдъхновение, което превръща свободното време в незабравимо преживяване! Защото истинският живот започва © След 5!