Супа от агнешки дреболийки

След 5

Дойде времето от годината, през което да разполагаме с продукти за готвене, които не са замразени. За любителите на субпродуктите, днес сме приготвили хубава супа от агнешки дреболийки. Опитайте! 🙂

Супа от агнешки дреболийки

Супа от агнешки дреболийки

Дуня Атанасова
Време за готвене: 2 часа
Ястие: Супа
Кухня: Българска
Порции:6

Необходими продукти:
  

  • агнешки дреболии (един комплект)
  • 2 бр. моркови
  • 100 г ориз
  • дивисил
  • джоджен
  • 2 бр. жълтък
  • 1 ч.ч. кисело мляко

Начин на приготвяне:

Дреболиите се измиват и слагат да се сварят предварително. За да са добре сварени, варим или в тенджера под налягане за 40 минути, или в мултикукър за 20 минути. Изваждат се и се нарязват на дребно.


Нарязва се лукът, настъргват се морковите. Добавят се нарязаните дреболии и ориза. Всички продукти поставяме в подходяща тенджера и готвим до готовност. Застройваме супата с разбитите жълтъци с киселото мляко.

След 5

© След 5 е твоето място за всичко, което обичаш! Кино, музика, пътешествия, хоби, забавление, вкусна храна… Вдъхновение, което превръща свободното време в незабравимо преживяване! Защото истинският живот започва © След 5!


Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *