24Kitchen тръгва на кулинарно пътешествие до Нова Зеландия

След 5

Новата поредица ще отведе зрителите на 24Kitchen в Нова Зеландия в търсене на най-добрите непрофесионални готвачи. Екипите от по двама в „Моята кухня е най-добрата“ ще се състезават от техните собствени кухни.

Амбициозните кулинари ще трябва да впечатлят съдиите с уникални трикове и да използват местни съставки в приготвяните от тях ястия.

Участниците в надпреварата ще трябва да трансформират домовете си в ресторанти за една изпълнена с напрежение вечер на усилено готвене, в която ще се състезават с часовника, за да създадат най-доброто кулинарно преживяване.

След пет изключително успешни сезона в Австралия, хитовата готварска надпревара пресича Тасманийско море за първи път.

„Моята кухня е най-добрата Нова Зеландия“ изправя двойки непрофесионални готвачи едни срещу други в надпревара за голямата награда от 100 000 долара.

Поредицата започва с кулинарно пътешествие из Нова Зеландия. Обикновени жители на страната ще готвят в традиционни кухни и ще трансформират домовете си в ресторанти за една вечер, изпълнена с интензивни емоции, скоростно готвене и бурни кулинарни страсти.

Десет двойки готвачи, разделени на две групи, ще се състезават с часовника, докато приготвят най-доброто тристепенно меню. Всяка кухня ще се изправи срещу останалите и познайте кой ще дойде на вечеря? Не само конкурентите им, но и двама от най-прочутите шеф готвачи в страната.

Съдии в „Моята кухня е най-добрата Нова Зеландия“ са Бен Бейли, главен готвач на ресторантите „The Grove“ и „Baduzzi“ и носител на наградата „Шеф готвач на годината“ на списание „Cuisine“ за 2014 г. и Гарет Стюърт, главен готвач на „Soul Bar and Bistro“.

Моята кухня е най-добрата (My kitchen rules)
1 септември (четвъртък) от 13:00 ч.
Премиера

След 5

© След 5 е твоето място за всичко, което обичаш! Кино, музика, пътешествия, хоби, забавление, вкусна храна… Вдъхновение, което превръща свободното време в незабравимо преживяване! Защото истинският живот започва © След 5!


Свързани:
Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *