Академия „Изпечи с любов“ готви нови изненади за любителите пекари

Инициативната академия „Изпечи с любов“ се завръща с много кулинарни изненади. От тази година всички опитни ентусиасти и професионалисти могат да задълбочат знанията си с най-новото професионално обучение за хлебари и пекари, което академията предлага.

Същевременно любителите на тестените изделия ще имат възможност да се възползват от богато разнообразие от кулинарни курсове, съчетаващи традиционните продукти с модерната кулинария. Те разкриват тайните на различните печива и представят иновативни подходи, които помагат на взелите участие да усъвършенстват своите кулинарни умения и възможности.

Професионално обучение за хлебари и пекари на академията ще стартира на 21 октомври 2024 г. и продължава цели 10 дни. Взелите участие в него преминават през три модула – хлебарство, закуски и сладкарство, като по време на тях имат възможност да обменят опит един с друг и да усвояват най-различни техники за работа с тесто.

А за любителите пекари „Изпечи с любов“ е приготвила богата селекция от тематични курсове. Всеки един от тях продължава 5 часа и позволява на записалите се да се запознаят от близо и да приготвят изцяло някои от основните видове тестени изделия, като: баница, пица, фокача, хляб, погача, кифли и любимите на всички коледни бисквитки.

По време на курсовете участниците ще черпят знания и умения от технолога Емилия Николова. Тя има дългогодишен професионален опит в областта на хлебопроизводството и млечната промишленост и помага за осигуряването на безопасността при използването на модерното кухненско оборудване, което включва конвектомат с 500 програми, ледогенератор, фурна, охладители, миксери и много други съвременни уреди.

В хода на академията Емилия Николова ще участва и в целия процес по приготвянето на печивата и съдейства на включилите се за създаването на изящни изделия.

Академия "Изпечи с любов" се завърна с нови курсове за любители пекари
Рада Манчева

Европейско кино, фотография и Рей Бредбъри. Трите любими теми на Рада. Обича да пътува, но рядко посещава едно и също място два пъти. Фен е на синия цвят и червеното вино… дори и да не е от глухарчета.


Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *