Виетнамката Куин Чан напусна „MasterChef“

След 5

Тази неделя в кухнята на „MasterChef“ бе изключително напрегнато и емоционално. Виетнамката Куин Чан напусна шоуто завинаги, след като не успя да се справи със своя „любим“ продукт– сирената.

26-годишната студентка не се справи с предизвикателството на елиминацията да познае видовете сирена и да приготви киш с тези от тях, които е познала. До последно Куин не се предаде, с което показа, че е била достоен претендент за титлата.

Виетнамката Куин Чан напусна "MasterChef"
Снимка: bTV Media Group

„Имаш пълното право да си ядосана, че отпадаш точно в този момент. Но си длъжна да се усмихнеш, защото измина един път, изпълнен с всякакви кулинарни приключения“, каза развълнувана Chef Роу.

„Не съжалявам, че ти дадох златна престилка. Бих ти я дал още веднъж“, с тези думи на Chef Михалчев и под силните аплодисменти на жури и останалите хоби готвачи Куин Чан напусна най-голямата кухня на България.

Отборната битка в неделя завърши с крах на двата отбора. Това изпрати на елиминация Файчето и Ивайло от отбора на червените и Добата и Куин от отбора на сините. Към тях се присъединиха и Виолина и Неда, които не взеха участие в отборната битка.

Режисьорката, която наскоро стана майка отново, за първи път не стигна до последния етап на елиминацията, защото разпозна най-много видове сирена. Файчето пък се изправи за първи път на елиминация и се справи доста добре, залагайки отново на праза, който му донесе вече редица успехи в предаването.

Виетнамката Куин Чан напусна "MasterChef"
Снимка: bTV Media Group

Добата от своя страна показа, че все пак може да готви с чия и авокадо и то по собствено желание. Кишът му не впечатли много журито и Chef Роу, заради която той предприе този риск, но все пак се оказа, че сервитьорът има нюх и за веган храните.

В предаването „От 10 до 2 с Нейа“ по радио N-Joy в ежедневната кулинарна рубрика „Мастър Зона“, в която гостуват участници от настоящия и от предишни сезони на „MasterChef“. Там те споделят своите рецепти, готварски трикове и съвети при готвене. Сред темите са застъпени и правилното усвояване на остатъчни продукти с цел намаляване на хранителните отпадъци.

След 5

© След 5 е твоето място за всичко, което обичаш! Кино, музика, пътешествия, хоби, забавление, вкусна храна… Вдъхновение, което превръща свободното време в незабравимо преживяване! Защото истинският живот започва © След 5!


Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *