© Вкуси ме влиза „В кухнята на Vivianli“

След 5

Представяме ви Ивелина Стойова. Vivianli, както Ивелина е известна в мрежата, е oт София. В биографията ѝ пише – семейна, с едно дете, момче на 12 години. Завършила е Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов“ в гр. Банкя, където придобива познанията си в областта на кулинарията.

„След това живота ме тласна в друга посока. Завърших УНСС с магисърска степен по икономика. Работила съм главно в областта на счетоводството, банковото дело и финансовия контрол в частния и държавния сектор. В момента не работя, но развивам себе си и се отдавам на своята страст готвенето“, споделя Ивелина.

Определя себе си като творческа личност – пише стихове, ръчно изработва различни сувенири, обича да снима и да готви за удоволствие. Преди 8 месеца създава собствен канал в YouTube – Vivianli, където споделя приготвена от нея храна за любимите ѝ хора.

Стремя да готвя предимно здравословни храни от екологични и чисти продукти. Моето семейство и най-вече синът ми очаква с нетърпение всяко мое ново ястия, което ще приготвя„, разказва Ивелина.

От днес „В кухнята на Vivianli“ става част от най-вкусното място в родния интернет – сайта © Вкуси ме. Всеки вторник Ивелина ще представя лично изпробвани кулинарни идеи и вкусни предизвикателства към любителите както на родната, така и на световната кухня.

Обичам да импровизирам в готвенето и да приготвям всичко с много желание и любов. Забелязала съм, че така всички около мен са доволни. Това от своя страна ме стимулира да продължавам винаги напред, да следвам мечтите си и да творя все повече и повече кулинарни творби!“, споделя Vivianli.

От нас: Добре дошла, Ивелина! И успех на „В кухнята на Vivianli“!

След 5

© След 5 е твоето място за всичко, което обичаш! Кино, музика, пътешествия, хоби, забавление, вкусна храна… Вдъхновение, което превръща свободното време в незабравимо преживяване! Защото истинският живот започва © След 5!


Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *