Рядко се сещаме, че и тази комбинация за приготвяне на баница е много хубава. С удоволствие „Експериментите на мама“ ни подсеща да си я приготвим. Лесно и вкусно, само с три съставки. Опитайте! 🙂
Вижте всички рецепти от „Експериментите на мама“
Начин на приготвяне:
Нарязваме зелката на ситно, като предварително сме изчистили най-горните листа и твърдите части.
В тенджера сипваме олио и запържваме зелето, докато омекне.
Разпределяме сместа в кори по 2 и завиваме. Нареждаме в тава на дълго. Намазваме корите с олио и печем на 200 градуса с вентилатор до златисто.
Любовта на Марги към готвенето започва още от детството, а по време на майчинството осъзнава, че това е точният момент за развитие и креативност. Обича да изпробва нови рецепти, като най-интересни са ѝ сладките изкушения.