Ето как можем да разнообразим домашната бисквитена торта с нещо също толкова оригинално и приятно. Още повече, ако сте почитатели на този десерт. Истинска и проверена, това е десертът, който „Готви, снимай и спечели“ предлага за днес. Да ви е сладко! 🙂
Рецептата е част от конкурса „Готви, снимай и спечели“
Начин на приготвяне:
Разбиваме сметаната добре, след това добавяме маскарпонето, шоколада и бъркаме, докато всичко се смеси добре.
Предварително затопляме млякото, разбиваме кафето в него и започваме да напояване хубаво бисквитите в млякото.
Избираме си подходяща тава, в която ще правим тортата, и започваме да нареждаме ред бисквити, намазваме ги с крем, пак бисквити и слагаме всичкия крем.
След това я оставяме в хладилника за минимум 6 часа да стегне. Тогава ще е готова за сервиране. Сервираме я с лъжица за сладолед на топки, като може да я декорираме с каквото решим, че е подходящо. Приятен апетит!
© След 5 е твоето място за всичко, което обичаш! Кино, музика, пътешествия, хоби, забавление, вкусна храна… Вдъхновение, което превръща свободното време в незабравимо преживяване! Защото истинският живот започва © След 5!