Грис халва

Рецептата за днес е за грис халва. Бърз, лесен и много вкусен десерт. Да ви е сладко, приятели! 🙂

Четете всеки вторник „В кухнята на Vivianli

Грис халва

Грис халва

Ивелина Стойова
Време за готвене: 40 минути
Ястие: Десерт
Кухня: Българска
Порции:8

Необходими продукти:
  

  • 250 г грис (пшеничен)
  • 300 г кафява захар
  • 700 мл прясно мляко
  • 200 мл вода
  • 90 г масло
  • 1 ч.л. канела
  • 30 г кокосови стърготини
  • 1 бр. есенция (ванилия)

Начин на приготвяне:

Начинът на приготвяне е подробно показан във видеото. Желая ви добър апетит!


Още рецепти на Ивелина може да откриете в YouTube канала ѝ Vivianli

Ивелина Стойова

Ивелина е финансист, магистър по икономика, но и изключително творческа личност – пише стихове, ръчно изработва различни сувенири, обича да снима и да готви за удоволствие. Пада си по импровизациите в кухнята и прави всичко с много желание и любов.


Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *