Хрупкави пилешки филенца

Днес ще си направим вкусни пилешки филенца с хрупкава коричка. Приготвят се бързо и без пържене. Съчетани с млечен чеснов сос са просто невероятни.

Четете всеки вторник „В кухнята на Vivianli

Хрупкави пилешки филенца

Хрупкави пилешки филенца

Ивелина Стойова
Време за готвене: 1 час
Ястие: Основно
Кухня: Българска
Порции:4

Необходими продукти:
  

  • 800 г пилешко филе
  • 100 г майонеза
  • 300 г кисело мляко
  • 3 с.л. зехтин
  • 3 с.л. олио
  • 150 г корнфлейкс (панировка)
  • сол (хималайска)
  • куркума
  • чесън
  • червен пипер
  • черен пипер

Начин на приготвяне:

Начинът на приготвяне е подробно показан във видеото. Желая ви добър апетит!


Още рецепти на Ивелина може да откриете в YouTube канала ѝ Vivianli

Ивелина Стойова

Ивелина е финансист, магистър по икономика, но и изключително творческа личност – пише стихове, ръчно изработва различни сувенири, обича да снима и да готви за удоволствие. Пада си по импровизациите в кухнята и прави всичко с много желание и любов.


Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *