Идея, добре позната и много вкусна. Сега ще си приготвим един прекрасен миш-маш по турска рецепта. Ако скоро не ви е хрумвало да го поднесете на сладурите вкъщи, защо да не го направим днес. Добър апетит, приятели! 🙂
Начин на приготвяне:
Маслото се загрява в дълбок тиган. Добавят се нарязаните чушки на ситно и се запържват, докато омекнат. Добавят се доматите и сместа се подправя със сол и пипер и се оставя да къкри на тихо за около 10 минути. Накрая се чукват яйцата, разбъркват се и се запържват 3-4 минути.
Сместа се прехвърля в тавичка, добавя се кашкавал, нарязан на кубчета, поръсва се с червен пипер и зехтин и ястието се готви във фурната за около 10-15 минути или докато кашкавалът се разтопи, без да се запича.
Сервираме с топли питки, плосък хляб или кой както желае.
© След 5 е твоето място за всичко, което обичаш! Кино, музика, пътешествия, хоби, забавление, вкусна храна… Вдъхновение, което превръща свободното време в незабравимо преживяване! Защото истинският живот започва © След 5!