Вкусно

СЛЕД ПЕТ

Кейк с течен шоколад и стафиди

Няма нищо по-хубаво от домашната храна. Чудесно е, когато у дома ухае…

Бадемови тарталети с франджипан и круши

Рецептата, която ви представям днес, е за един от най-изкушаващите десерти, които…

Постна яхния от грах

Винаги ми е по-трудно да измисля какво да сготвя, отколкото да го…

Крем „Фантазия“ с вишни

Много лесен и бърз за приготвяне десерт, който е достатъчно ефектен, за…

Курабийките на баба

Днес ще споделя с вас стара семейна рецепта за курабийки. Те са…

Пиле със зеле

Прекрасна класическа рецепта за пиле със зеле ни е приготвила "Светът на…

Риба плакия на фурна плакия

Диетолозите препоръчват консумацията на риба поне два пъти седмично. Предлагам ви идея…

Пълнени тиквички с киноа

Обичате ли тиквички? Аз ги обожавам и най-често, както вероятно и повечето…

Салата с авокадо, краставица и риба тон

Днес ви предлагам да опитате една интересна комбинация от продукти. За първи…

Банофи пай

Банофи пай (от банан и тофи) представлява сладкиш с бисквитена основа, карамелен…

Сладки „Сълзица“

Експериментирайте в кухнята и зарадвайте близките си с тези прекрасни сладки. Приготвянето…

Палачинки с газирана вода

Пробвала съм много рецепти за палачинки, само с вода или прясно мляко,…

Писто от зеленчуци (Pisto de verduras)

Ако си падате по испанската кухня, няма начин да не сте опитвали…

Шоколадова негреса с ябълки

За подслаждане предлагам вариант на популярния сладкиш от детството "Негърче", но обогатен…

Фенел дофиноа

Чували ли сте за фенел? У нас това растение е известно като…