Вкусно

СЛЕД ПЕТ

Тарт „Татен“ с круши и орехи

Тази седмица ви предлагам моя вариация на френския тарт, които е любим…

Пълнени чушки с гъби

Днес ви представям новата си любима рецепта за пълнени чушки. Макар и…

Ризото с черен трюфел

Трюфелите (Tuber) са вид гъби. Според вътрешния и външния си вид те…

Сладка баница с бисквити

Помисля ли си за баница, веднага ми се отваря апетит. Тази баница…

Тортия с шунка и гъби

Днес ще си освободим малко повече време, за да си приготвим испанска…

Ботевградски милинки

Каквото и да си говорим, ароматът на домашно печиво рано сутрин е…

Яхния от свинско с дюли и тиква

Яхниите са едни от най-популярните български ястия. Повечето от тях са с…

Табуле

Салата Табуле е може би най-известното ястие, в което основната съставка е…

Лазаня с домашни кори

След като вече показахме как бързо и лесно можем да си приготвим…

Айле сладкиш с какао

Днес в рубриката "Вкусни изкушения" ви давам предложение за сочен, сладък, сиропиран…

Пържен шаран за Никулден

Идва Никулден, затова днес в "Светът на кухнята" ви предлагам лесна и…

Домашни какаови бисквитки с орехи

Навън е зимна приказка. Какво по хубаво от това да зарадваме себе…

Крем супа от кестени

Сладкият кестен (Castanea sativa) е широколистно дърво. Расте предимно в кафяви горски…

Печени ябълки

С резкия спад на температурите и прехвърчането на снежинките се размечтах за…

Неделни бухтички

Неделя сутрин е времето, когато можем да поглезим себе си и близките…