Няма да се застояваме в кухнята много. Слагаме всичко в тавата и…
Аматеро е сладък италиански ликьор, който се прави от кайсии или бадеми,…
Не съм голям фен на патладжана, но веднъж годишно ми се прияжда.…
Тази седмица ще си приготвим нещо вкусно и познато. За истинските любители…
Тази седмица ще ви предложа една засищаща, вкусна и интересна салата. Това…
Рецептата тази седмица в рубриката "Вкусни изкушения" е за люти чушлета. Страхотна…
Привет от "Светът на кухнята" с ароматна доматена яхния с пиле, гъби…
Здравейте, кулинари! Днес ви поднасям един по-различен прочит на класическата рецепта –…
Добре позната рецепта, с чиято презентация реших да експериментирам. Обикновено в този…
Етимологията на думата баница произлиза от прабългарската и старобългарска "банак", която означавала…
Изобилието от вкусни зеленчуци е повече от изкушаващо по това време на…
Днес в рубриката "Вкусни изкушения" ще ви дам идея за страхотна студена…
Привет от "Светът на кухнята". :) Споделям с всички чудна рецепта, която…
Sign in to your account