Вкусно

СЛЕД ПЕТ

Бисквитки с орехи

Тази седмица в "Нещата, които сътворих" ще ви представя едни страхотни бисквитки,…

Грилован котлет от сьомга със сос Холандез

Сос Холандез (Hollandaise sauce) е класическа френска емулсия на основата на жълтъци,…

Чаудър

Чаудър (Chowder) е супа, която се сгъстява с брашно, сметана и обикновено…

Специалитет по китайски

Азиатската кухня винаги много се е харесвала от мен и моето семейство.…

Панкейк

Тази седмица в "Нещата, които сътворих" ще ви представя една невероятна рецепта…

Сладоледена торта с пъпеш и кокосови бисквити с лайм

Тази седмица ви представям рецепта за любима сладоледена торта. Приготвям всяка една…

Телешко с картофи

Тази седмица ще ви представя рецепта за телешко месо, приготвено в уред…

Торта „Медовик“ с бисквити

Здравейте, приятели. Днес е особено специален ден за мен - първо, защото…

Пиле с ориз на фурна

Тази седмица в "Нещата, които сътворих" ще ви представя как се приготвя…

„Париж – Брест“ с малини

Френският сладкиш "Париж - Брест" е създаден през 1910 г. в чест…

Желиран таратор

Тараторът е любимата ми студена лятна супа. Бърз за приготвяне, вкусен, разхлаждащ…

Суфле от тиквички

Ако царевицата е кралицата на полето, а доматът – кралят на градините,…

Свински джолан

Навярно повечето от нас залагат на свинското месо от врат или котлет,…

Крем карамел

Днес съм на десерт и рецептата, която ще ви представя, е за…

Пилешки дробчета с лук

Тази седмица в "Нещата, които сътворих" ще ви представя моята интерпретация за…