Паста е събирателния италиански термин за макаронени изделия. Има хиляди видове паста…
Шпиковането на месо представлява промушване и овкусяване на различни меса със сланина,…
Тази седмица ви предлагам рецепта, която видях в предаването "Бон Апети". По…
За всеки български празник или просто семейно събиране може да поднесем вкусна…
Това е още една туршия, която направих с готов фикс за консервиране.…
Едно вкусно предложение за леко, безмесно ястие. В основата му са картофите.…
Родина на шоколада, както и на какаовото дърво, е Централна и Южна…
Представям ви вкусно предложение за свински котлети. Котлетът е пържола от гръбнака…
Тази седмица в рубриката ще ви запозная с един много специален продукт…
Приготвянето на зимнина, туршии, сладка и консервирането на зеленчуци е традиция в…
Времето категорично крещи, че е есен. Листата започват да падат, упоритите домакини…
Sign in to your account