Вкусно

СЛЕД ПЕТ

Пенне с тиквички и мариновани „песто“ филенца

Паста е събирателния италиански термин за макаронени изделия. Има хиляди видове паста…

Шпиковано свинско месо

Шпиковането на месо представлява промушване и овкусяване на различни меса със сланина,…

След 5

Пълнени дюли с телешко

Тази седмица ви предлагам рецепта, която видях в предаването "Бон Апети". По…

Пита със сирене

За всеки български празник или просто семейно събиране може да поднесем вкусна…

Туршия от зелени домати

Това е още една туршия, която направих с готов фикс за консервиране.…

Плодов тарт

Тарт е печиво с основа най-често от маслен блат, върху който обичайно…

Пълнени зеленчукови картофки

Едно вкусно предложение за леко, безмесно ястие. В основата му са картофите.…

Трицветен кекс

Днес в рубриката имам удоволствието да ви покажа моя любим кекс. Освен…

Шоколадови люти трюфели

Родина на шоколада, както и на какаовото дърво, е Централна и Южна…

Апетитни свински котлети с топено сирене

Представям ви вкусно предложение за свински котлети. Котлетът е пържола от гръбнака…

Кексова баклава

Когато си помисля за нещо сладко, пред очите ми винаги изниква нещо…

Истински домашен крокмач от Балкана

Тази седмица в рубриката ще ви запозная с един много специален продукт…

Пастички „Баядера“

Попаднах скоро на тази рецепта и много ми допадна, че е бърза…

Туршия от камби

Приготвянето на зимнина, туршии, сладка и консервирането на зеленчуци е традиция в…

Крем супа от тиква „Jolie“

Времето категорично крещи, че е есен. Листата започват да падат, упоритите домакини…