Вкусно

СЛЕД ПЕТ

Пъстърва на фурна

Пъстървата е сборно разговорно понятие за няколко вида студеноводни риби от сем.…

Баница с праз лук и сирене

В наши дни празът е един от зеленчуците, които се употребяват в…

Сирийска супа от кисело мляко и телешка кайма

Тази седмица ви представям рецепта, която научих, участвайки в един кулинарен конкурс.…

Хрупкави бисквити с парченца шоколад

Тази седмица ще правим сладки. Няма по-приятен аромат от този на домашни…

Моите „Spaghetti alla Carbonara“

Паста Карбонара е ястие от италианската кухня. В оригиналния си вариант се…

Печено филе от треска с хрупкава коричка

Тази седмица ви представям една много интересна рецепта с любимата ми риба…

Руло Стефани ала Ани

Всички европейци похапват руло от кайма. В Дания наричат рулото от кайма…

Пълнено хлебче

Преди повече от половин година в рубриката ви показах моето изпълнение и…

Пай с круши и орехи

Във вкусния си архив имам супа, риба, десерти… Четвъртък вечерта е, а…

Огретен от тиквички

Огретен (гратен, гретен) е всяко ястие, залято или покрито отгоре със сирене…

Яхния пиле с грах

Грахът е класика в бобовите ястия. Отглежда се като домашна култура, съдържа…

Друсан кебап

Напоследък ме е обхванала една такава десертна вълна и приготвям често нови…

Чийзи крем

Вариантите на десерти с крема сирене са наистина много и не трябва…

Гювеч със свинско месо

Гювечът е ястие от Балканската кухня, което представлява яхния от зеленчуци със…

Тирамису класик

Тирамису е толкова популярен модерен десерт, че вероятно няма човек, който да…