Пъстървата е сборно разговорно понятие за няколко вида студеноводни риби от сем.…
В наши дни празът е един от зеленчуците, които се употребяват в…
Тази седмица ви представям рецепта, която научих, участвайки в един кулинарен конкурс.…
Тази седмица ще правим сладки. Няма по-приятен аромат от този на домашни…
Паста Карбонара е ястие от италианската кухня. В оригиналния си вариант се…
Тази седмица ви представям една много интересна рецепта с любимата ми риба…
Всички европейци похапват руло от кайма. В Дания наричат рулото от кайма…
Преди повече от половин година в рубриката ви показах моето изпълнение и…
Във вкусния си архив имам супа, риба, десерти… Четвъртък вечерта е, а…
Огретен (гратен, гретен) е всяко ястие, залято или покрито отгоре със сирене…
Грахът е класика в бобовите ястия. Отглежда се като домашна култура, съдържа…
Напоследък ме е обхванала една такава десертна вълна и приготвям често нови…
Гювечът е ястие от Балканската кухня, което представлява яхния от зеленчуци със…
Тирамису е толкова популярен модерен десерт, че вероятно няма човек, който да…
Sign in to your account