Ягодите са плодове, широко разпространени в кулинарията и сладкарството. Използват се за…
Елдата е третото растение, което не съдържа глутен, наред с ориза и…
Тиквичките са едни от любимите пролетно-летни зеленчуци, които могат да се приготвят…
Почти всички диети и препоръки за здравословно хранене включват в състава си…
Едно от най-изкусителните кулинарни творения на англичаните е прочутият им десерт трайфъл.…
Домашният кекс е винаги добре дошъл за сутрешна закуска или за следобедна…
Според лингвистите "гирос" произлиза от гръцката дума за въртене. Счита се, че…
С лека препратка към средиземноморския вкус, предлагам рецепта за "Свински филенца с…
Салатата Капрезе е италиански предястие. Леко и много вкусно. Домати, моцарела, зелен…
Думата sautee (соте) идва от френски език и означава подскачам, заради движението,…
За Ориента нахутът е универсален продукт. Използва се в готвени ястия със…
Баницата е любимо традиционно българско тестено ястие с плънка, като за направата…
Спанакът съдържа рекордни количества витамин K, който влияе върху издръжливостта на нашите…
Sign in to your account