Тиквичката е нискокалорична храна и се отглежда сравнително лесно. Съдържанието на малки…
С бутер тесто всеки може да твори и създава в кухнята истински…
Ванилията е род орхидеи, включващ около 110 вида едносемеделни, многогодишни растения. От…
Зеленият боб е вкусен, чудесен във всякакви ястия, истинско удоволствие за вегетарианците,…
В България мусаката обикновено се прави от мляно месо, картофи, лук, домати…
Благодарение на изобилието си от ценни за човешкото здраве хранителни вещества (витамините…
Червеното цвекло е изключителен по своите качества зеленчук, познат и използван още…
"Шоколадов фъч", "Негърче" и по още няколко начина наричаме много вкусния и…
С названието "кускус" в целия свят се описва тестено изделие, което се…
Хумусът е хранителна паста, направена от нахут и сусамов тахан с овкусители…
В източните култури отдавна са оценени здравословните качества на соевите кълнове. Те…
Авокадото е древен плод, който достигна страната ни едва преди десетилетие. Днес…
Sign in to your account