Вкусно

СЛЕД ПЕТ

Лазаня от тиквички

Тиквичката е нискокалорична храна и се отглежда сравнително лесно. Съдържанието на малки…

След 5

Зелено руло с паста, сирена и бутер тесто

С бутер тесто всеки може да твори и създава в кухнята истински…

След 5

Тарталети с кайсии

Ванилията е род орхидеи, включващ около 110 вида едносемеделни, многогодишни растения. От…

Салата със зелен фасул и тиквички

Зеленият боб е вкусен, чудесен във всякакви ястия, истинско удоволствие за вегетарианците,…

След 5

Пролетна мусака от зелении

В България мусаката обикновено се прави от мляно месо, картофи, лук, домати…

След 5

Крем супа от червено цвекло и броколи

Благодарение на изобилието си от ценни за човешкото здраве хранителни вещества (витамините…

След 5

Салата с червено цвекло и яйца

Червеното цвекло е изключителен по своите качества зеленчук, познат и използван още…

След 5

Шоколадов фъч

"Шоколадов фъч", "Негърче" и по още няколко начина наричаме много вкусния и…

Салата с киселец и кус-кус

С названието "кускус" в целия свят се описва тестено изделие, което се…

След 5

Хумус с мента и босилек

Хумусът е хранителна паста, направена от нахут и сусамов тахан с овкусители…

След 5

Пилешка вкусотия с гъби

Има дни, в които поради невъзможност и липса на време ми се…

Ястие по капански

Някои наричат зелето "северен лимон". А това не е случайно – витамин…

След 5

Пролетни рулца със зеленчуци

В източните култури отдавна са оценени здравословните качества на соевите кълнове. Те…

След 5

Броколи с рулца от раци

Броколито е култивирано за пръв път в Италия още от времето на…

След 5

Паста от авокадо върху препечен хляб

Авокадото е древен плод, който достигна страната ни едва преди десетилетие. Днес…

След 5