Бамбукът е вечнозелено растение, което намира широко приложение в кулинарията. Слага се…
Тиквичките са много полезен зеленчук. Диетолозите направо ги боготворят. Освен че в…
Бухти, мекици, тиганици! Уж си приличат, а всъщност са съвсем различни. Тиганиците…
Агнешкото месо се консумира предимно печено или на грил, но разкрива най-силно…
Спанакът е известен с голямото си съдържание на желязо. Първите изчисления са…
Копривата е многогодишно тревисто растение, богато на витамини, минерали и дъбилни вещества…
Руколата е многогодишно тревисто растение, което расте по поляните на Европа, Мала…
Спагети (от италиански: spaghetti, букв. "канапчета", "връвчици") е най-популярният вид паста. Всички…
Капрезе е традиционна италианска лека закуска, разновидност на антипасто. Названието на тази…
Познат от дълбока древност в Индия, Шри Ланка и Китай, в Средиземноморска…
Sign in to your account