Спанакът е тревисто растение с тъмнозелени листа от семейството на ряпата. Смята…
Една от най-големите съблазни в наши дни, предимно шоколадови, са бонбоните. Първите…
Топеното сирене е млечен продукт, който се получава от преработен кашкавал, меки…
Вкусни и супер лесни за приготвяне са днешните хлебчета в рубриката. Освен…
Думата "воловани" в буквален превод означава издухан или развян от вятъра. Това…
Копривата е род покритосеменни растения от семейство Копривови. Той включва между 30…
Костурът е хищна риба, която се храни с малки рибки и безгръбначни.…
Мариноването е процес, чрез който се обработват хранителни продукти като зеленчуци, месо,…
Яйцата са ценна храна още от далечни времена, когато хората се препитавали…
Аспержите са древна култура, отглеждана преди повече от 2000 години по земите…
По време на великденските празници всяка домакиня е обсипана от работа по…
Учени от Министерството на селското стопанство на САЩ и техни колеги създадоха…
Тази година исках да направя козунак, който хем да е лесен за…
Тази седмица искам да ви представя малко по-различна версия на класическия крем…
Sign in to your account