Вкусно

СЛЕД ПЕТ

Най-вкусните меденки

Често свързваме вкуса на меденките с посрещането на празника Рождество, те обаче…

След 5

Торта Гараш

Празниците продължават с предстоящото посрещане на Новата година. Всички култури, които ползват…

Баклава „Христинка“

Има много рецепти за приготвяне на домашна баклава и е доста трудно…

Меденки

Представям ви рецептата за любимите ни коледни меденки, които са неизменна част…

След 5

Сладкиш с портокалов мармалад

Отдавна портокалите не са само зимен плод и може да си ги…

Гювеч „Изобилие“

Ястията в гювеч са едни от най-характерните за българската национална кухня. Рецептата…

Точена баница с тиква

24-ти декември (Бъдни вечер) наближава. Това е денят, в който християните се…

Пилешко филе с мед и рози

Всички сме чували и чели как българската роза е призната по цял…

Лео Бианки

Коледни тарталети Jolie

Сушените плодове са едно истинско съкровище в света на храните, което често…

Вита баница с мая

С наближаването на Коледните и Новогодишните празници всички си представяме отрупани с…

Бабината питка

Декември е един от месеците с най-много празнични поводи за пълни трапези…

След 5

Канелони с месо, зеленчуци и сос „Бешамел“

Днешната рецепта дълго отлагах да приготвя, но, след като я опитах, със…

Лесна и вкусна есенна салата

Приготвянето на домашни зимнини в това число и туршия е народна традиция…

След 5

Сладкиш „Трес лечес“

Сладкишът "Трес лечес" е много популярен десерт в САЩ, Мексико, Централна и…

Лео Бианки

Зеленчукова крем супа с червено цвекло

Червеното цвекло е вид кореноплоден зеленчук. Корените му са тъмночервени и се…