Вкусно

СЛЕД ПЕТ

Картофена запеканка „Ани“

Всички ние намираме все по-малко време за приготвяне на топла и вкусна…

Лимонов кейк с рикота

Рикота е традиционно италианско сирене, което се произвежда в Италия вече в…

Лео Бианки

Шоколадов кекс с кокосови топчета

Кулинарните историци твърдят, че първобитните хора започнали да приготвят кекс още след…

Лео Бианки

Пълненият шаран на Jolie

На 6 декември Българската православна църква отбелязва празника на Свети Никола (Никулден).…

Мъфини „Закуска“

Днес ще ви въведа в необятния свят на малките кексчета - мъфините.…

Руло Стефани ала Дани

Кайматата е смляно или кълцано месо. Към каймата могат да се добавят…

Сладкиш със сладко от боровинки и шоколад

От плодовете може би най-много обичам боровинките. Много полезни и изключително вкусни,…

Бухти

Бухтите са любима българска закуска, която се приготвя лесно и осигурява доволни…

Джинджифилови коледни сладки

Дълго мислих какъв да бъде уводът на тази рецепта. Този път няма…

Напукани бисквитки

Напоследък се обръща много внимание на качеството на храната и съставките, които…

Свинско на фурна с праз лук

Вкусът на праза се смята за по-изтънчен от този на обикновения лук.…

Ципура с бял лук и бланширана маруля

Ципурата е риба с бяло, нежно и леко сухо месо. Тя е…

Лео Бианки

Домашни солети с кашкавал и сирене

Солетите са вид пшеничено изделие, което има форма на пръчици. В магазинната…

Средиземноморско хлебче

Няма нищо по-хубаво от аромата на прясно изпечен хляб. А още по-хубаво…

Тутманик

Макар днес да наричаме тутманик питката със сирене, в действителност това тестено…