Вкусно

СЛЕД ПЕТ

Фалшива „агнешка“ дроб сaрма

Дроб сарма е едно от най-популярните ястия, разпространени на целия Балкански полуостров.…

След 5

Ризото със зеленчуци и сметана

Ризото е северноиталианско ястие, чието приготвяне в повечето случаи не отнема повече…

След 5

Заешки бутчета с череши

От векове заешкото месо се смята за най-диетично и полезно. То е…

Лео Бианки

Слънчева салата с чипс от целина “Ураниум 240“

Доматът e храстовидно многогодишно растение с кратък живот, което се отглежда едногодишно.…

Гергьовско агне

Агнешкото месо има не само богат вкус, но и пази здраво сърцето.…

След 5

Фалшиво тирамису

Тирамисуто е сред най-популярните италиански десерти и е разпространено по целия свят.…

След 5

Вегетариански гювечета „Красная линия“

Последователите на вегетарианството изграждат хранителния си режим от растителни храни (плодове, зеленчуци…

Чипс от целина

Целината е двугодишен зеленчук, част от семейство сенникоцветни. Роднини на целината са…

Медeно пиле с броколи

Историята на броколите започва съвсем наблизо - на територията на днешна Турция,…

Лео Бианки

Традиционен български таратор

Тараторът е студена супа, традиционна в българската кухня. Присъства на трапезата в…

След 5

Пролетни фунийки

Всички, които харесват ястия, в основата на които има млечни продукти, със…

След 5

Следвеликденска салата

С общо над 90 милиона яйца посрещнахме великденските празници в България. Появява…

След 5

Африканско гуакамоле “Loxodonta cyclotis“ (африкански горски слон)

Гуакамоле (на испански: guacamole) е ястие от мексиканската кухня. Представлява разядка от…

Бисквитена торта с яйчен крем

Бисквитената торта е един от най-любимите и лесни за приготвяне десерти. Задължителните…

След 5

Домашен нуга сладолед

Нугата (на френски език "nougat") е традиционен френски десерт от захар или…

След 5