Птичето месо се характеризира с благоприятно съотношение на ненаситени спрямо наситени мастни…
Кашкавалът е млечен продукт, произвеждан предимно на Балканския полуостров. Той е вид…
Оризът е основна храна за над половината от световното население. Той е…
Категорично палачинките са една от най-любимите храни за доста хора по света.…
Оригиналната версия на салатата била изработена през 1860 г. от Люсиен Оливие,…
Пилешкото месо е една от най-полезните храни, която специалистите по хранене препоръчват…
Сиренето Камембер буквално се е превърнало в нарицателно име за френско сирене.…
Ореховите ядки са богати на белтъчини, мазнини, железни, фосфорни, магнезиеви и други…
Картофите са многогодишни растения от род Кучешко грозде. Картофите са на четвърто…
Ароматните и сладки плодове на крушата са известни още от древни времена…
Пчелният мед представлява сладък сок, който пчелите събират от растения, преработват го,…
Sign in to your account