Млечният шейк с различни плодове винаги е бил вкусен специалитет, но най-новото…
Категоричното мнение на кулинарите от двете страни на океана е, че един…
Кокосовият орех е плодът на кокосовата палма, растяща най-вече в тропическите райони…
Грисът е хранителен продукт, който се произвежда от пшеница или царевица. По-голяма…
Портокалите са кръгли цитрусови плодове с оранжева кора и вътрешност. Размерът на…
За да приготвите коледна къщичка, са ви нужни както кулинарни умения, така…
Историята на коледните бастунчета започнала с един обикновен производител на бонбони, който…
Щоленът, характерно влажен фруктов хляб, за първи път се споменава в официален…
Пълнените чушки са традиционно ястие от българската национална кухня, приготвяно чрез напълване…
Мъфинът е вид малко кексче, което може да е сладко или по-хлебно,…
Ако в Германия си имат бретцели, то ние на Балканите определено можем…
Тиквата спада към така наречените плодови зеленчуци. Тя се използва най-често за…
Sign in to your account