За приготвянето на браунис съществуват много рецепти. Според майсторите сладкари обаче най-добрите…
Канелата е ароматна подправка, която се добива от вътрешната част на кората…
Италианското сирене маскарпоне е основната и незаменима съставка на десерта тирамису. Маскарпоне…
Рождественски пости или така наречените Коледни пости започват след Коледни заговезни -…
Кадаифът е типичен ориенталски десерт. В основата му е тесто, приготвено от…
Родината на пуйката е Северна Америка. Птицата е опитомена още от ацтеките,…
В кулинарията кошничките са често използван метод за направата на всевъзможни вкусотии…
Предполага се, че производството на сирене е започнало още 8 хиляди години…
Наближават коледните и новогодишни празници и улиците, сградите, сърцата, душите и очите…
Родината на крушите е Китай. Различни сортове круши се отглеждат от Античността.…
Sign in to your account