Едва ли има българска трапеза, на която целогодишно да не присъстват чушки…
Според гръцката кулинарна традиция почти всички хранителни продукти могат да бъдат напълнени…
Ризотото е едно от най-популярните италиански ястия. В традиционното меню на Апенините…
Яйцата са ценна храна още от далечни времена, когато хората се препитавали…
Кестенът е дърво от семейство Букови, чиито плодове се наричат по същия…
Историята на ресторантските пилешки крилца започва като евтина и бърза закуска в…
Тиквичката е зеленчук, близък родственик на динята, краставицата и много други зеленчуци.…
Паят е плодов сладкиш, които се приготвя целогодишно и съдържа най-различна плънка.…
Макар че съществуват хиляди сортове грозде, само около 20 от тях са…
Папая е вкусен и полезен тропически плод, който може да бъде открит…
Палачинките са тестено ястие и една от най-любимите закуски за всеки. Гарнирани…
Черните миди са изключително популярни в Европа и са много важна част…
Говеждото месо е известно като храна още от незапомнени времена. Римляните, германците…
Sign in to your account