Вкусно

СЛЕД ПЕТ

Пълнена тиква със свинско, гъби и зеленчуци

Тиквата спада към така наречените плодови зеленчуци. Тя се използва най-често за…

Патица по пекински

Патицата по пекински е най-известното ястие от китайската кухня, сервиранo не само…

След 5

Лазаня с пилешко на тиган

За моментите, когато искате да обърнете повече внимание на семейството си, отколкото…

След 5

Тирамису с ягоди

Тирамису е името на един от най-популярните италиански десерти, който се приготвят…

Пълнени круши с шоколад и орехи

Крушата е традиционен есенен плод, който обаче вече присъства почти целогодишно на…

Тарти с мандарини

От всички цитрусови плодове мандарините съдържат най-много витамин С - факт, който…

Лео Бианки

Предястие „Фортуна“

В медицината сладките чушки се използват като мултивитаминно средство за лечението на…

Брускети „Лоретини“

Брускетите са традиционно италианско предястие, което се приготвя на Апенините още от…

Сладкиш със сини сливи

Есента е сезонът на сините сливи. Първоначално те са култивирани в Китай,…

Сьомга с ориз в тесто

Сьомгата не е чак толкова скъпа като (да кажем) трюфелите, но определено…

Лео Бианки

Мусака с картофи, ориз и гъби

Мусака е названието на няколко различни традиционни ястия на Балканите и в…

След 5

Сладко от зелени домати

В сезона на изобилие от пресни плодове е добре да знаем как…

След 5

Пъстърва във фолио

Пъстървови е вид студеноводна риба. Тези видове най-често обитават горните течения на…

След 5

Пъдпъдъци в патладжан

Месото от пъдпъдъци има отлични органолептични свойства специфичен вкус и аромат, високо…

След 5

Хлебчета с кашкавал

Кашкавалът е вид твърдо сирене, което се произвежда само от овче или…

След 5