Вкусно

СЛЕД ПЕТ

Пилешки сач със зеленчуци

Сачът представлява кръгла глинена плоча, с по-висок ръб по края. В българската…

След 5

Вкусни кюфтенца с извара, кускус, спанак и крем от моркови

Името на кускуса идва от магрибската арабска дума "ксуксу", което пък в…

След 5

Торта с пандишпанов блат и сметанов мус

Приготвянето на пандишпан е може би най-лесната и същевременно най-трудната рецепта за…

След 5

Козунак

Според разпространеното схващане историята на козунака и неговите европейски събратя, носещи най-различни…

След 5

Баница на тиган

Баницата е едно от 10-те традиционни български ястия, които преди време попаднаха…

След 5

Руло Стефани с тиквички и омлет

Преди време ви представихме оригиналната рецепта за Кекс от кайма или ''Руло…

След 5

Зелева супа със зеленчуци

Безспорно зелето е зеленчук номер едно в края на лятото и началото…

След 5

Таралежи от домашна Снежанка “Помпиду“

Като страна в умерения континентален пояс българската земя е богата на зеленчуци…

Студена супа от червени чушки “Алена магия“

Студените супи са едни от най-любимите храни в горещите летни дни. И…

Бобено вълшебство

Фасул е общото име на група бобови растения, произлизащи от Централна и…

Бързи банички на сач (гюзлеми)

За турската кухня може да се говори много - за уникалните вкусовете…

След 5

Аржентински гулаш Пучеро

Аржентинската кухня е повлияна от кулинарните традиции на Испания, Италия, Германия, Франция…

След 5

Сладкото от праскови на баба

Благодарение на необикновения си аромат, възхитителния вкус и сочната мека част, прасковата…

След 5

Прасковена торта с маскарпоне

Дълга и интересна е историята на прасковата. От вярванията на античните лекари,…

След 5

Ароматно пиле с ориз и топено сирене

Когато стане дума за рецепта с пилешко месо, всеки може да изброи…

След 5