Вкусно

СЛЕД ПЕТ

Песто от босилек и орехи и начин на консервиране

Що е то песто? Думата идва от италианската дума "pastre" - стриване,…

Талиатели със сьомга и сос Алфредо

Хайде да си приготвим лека рецепта с паста, подходяща както за обяд,…

След 5

Малеби с ягодов сос

Рядко се сещаме да потърсим и похапнем този десерт. Известно в България…

24Kitchen​

Лесни бананови палачинки

Хубаво е да имаме под ръка подобна рецепта, с която да спасим…

След 5

Ципура на фурна с чесън и подправки

Класическа е комбинацията на риба с картофи. Такава е и тази прекрасна…

Чудни брускети с босилек, чери домати и сирене

Отлитаме за слънчева Италия. Пренасяме се там само с една хапка от…

Грахам хляб с орехи

Хлябът за масата днес ще си приготвим сами. Ароматен и приятен, с…

Целувки – стъпка по стъпка

- Мамо, разкошни са! Може ли още една?- Може, но нека те…

Обърнат сладкиш с карамелизирани банани

Сега ще се отправим на далечно пътешествие до Австралия. Искра ще ни…

Баница със спанак, сирене и ръчно точени кори

Баница… едва ли има човек в България, който да не е опитвал…

Шоколадово суфле със сладолед

В края на седмицата Евгения ни изкушава с нещо мнооого вкусно. Ако…

Ципура на фурна

За днес ще си приготвим вкусна рибка на фурна. Маги взима две…

Кюфтенца с грах

Ще отделим малко повече внимание за тези прекрасни кюфтенца от "Вкусноландия", но…

Чийзкейк с бейлис, кафе и солени бадеми

Усетихте ли аромата и вкуса му само с прочитане на името? 😋…

Пиле „Кунг Пао“

Днес ще пренесем аромата на китайската кухня вкъщи и няма да ни…

24Kitchen​