Вкусно

СЛЕД ПЕТ

Пролетна салата със спанак и пъдпъдъчи яйца

Пъдпъдъчите яйца се считат за един от най-ценните хранителни продукти, защото имат…

Пъстра салата с годжи бери и хинап

Хинапът (Zizyphus zizyphus) е ниско дърво или храст, познат в България още…

Лесна козуначена торта

Христос Воскресе! Желая ви много здраве и благоденствие! Днес в рубриката "Вкусни…

Агнешки котлет със свежа салата

Агнешкото месо е малко по-мазно от телешкото, но не колкото свинското. Подходящо…

Лео Бианки

Великденско агнешко в гювеч

Великден е! Това е най-големият празник за православните християни, наричан Празник на…

След 5

Агнешка дроб сарма

Агнешката дроб сарма е класическа българска манджа. Тя е пролетно ястие, което…

Великденски козунак с пълнеж

В навечерието на един от най-светлите християнски празници - Великден, ви представям…

Кокосови гнезда

За Великден моето празнично предложение са тези симпатични гнезда. Направих ги за…

Мини козуначени венчета

Днес, в духа на великденските празници, предлагам тези мини козуначени венчета със…

Великденски козунак

В навечерието на Великден искам да споделя с вас много успешна рецепта…

Домашен сок от манго

Леко и освежаващо, подходящо за прекрасното време навън. Днес ще си приготвим…

Постен зелник с тесто от елда

Ако обичате елда, днешната рецепта за постен зелник с тесто от елда…

Козунак, замесен в хлебопекарна

Безспорно Великден няма да е същият без козунак. Който обаче не се…

Зеленчукова супа с топчета

Супата днес ще бъде богата и пролетно свежа. Ето как "Светът на…

Фритата с шунка и зеленчуци

За какво се сещате, когато някой ви попита какво да сготви бързо…