Хващайте пилешките бутчета, ще ги приготвим хрупкави и вкусни. Още по-хубавото е, че няма да ги пържим, а ще ги изпечем във фурната. Дори да ви изглеждат познати, едва ли. Домашни са. 🙂
Начин на приготвяне:
Смесваме яйцата, киселото мляко и подправката. Мариноваме бутчетата за поне 30 минути. Изваждаме от маринатата овалваме в панировка, после пак в марината и завършваме с корнфлейкс. Подреждаме върху хартия за печене и печем на 200 градуса за 30 минути.
© След 5 е твоето място за всичко, което обичаш! Кино, музика, пътешествия, хоби, забавление, вкусна храна… Вдъхновение, което превръща свободното време в незабравимо преживяване! Защото истинският живот започва © След 5!