Времето навън позахладня, макар и по-рано от очакваното. Нормално е да засилим малко храната. Това е причината днес „Вкусноладния“ да ни предложи тези прекрасни пилешки дробчета за вечеря. Опитайте ги, страхотни са! Добър апетит! 🙂
Четете всяка сряда „Вкусноландия с Анелия“
Начин на приготвяне:
Измитите дробчета подсушаваме добре. Овалваме ги в брашно, в което предварително сме добавили сол и черен пипер. Пържим до златисто. Изваждаме от тигана.
В същия тиган запържваме нарязаните на ситно чесън и пресен лук. Изваждаме от тигана и добавяме нарязаните на едро гъби (печурки). Към тях добавяме прясна или суха мащерка. Смесваме всичко и овкусяваме със сол и черен пипер.
Анелия е магистър по „Финанси“ и (в свободното си от готвене време) работи като „Експерт стопански и финансови анализи“ в международна компания. Въпреки че идва от град край морето, не морската храна, а десертите са нейната най-голяма страст.