Шпиковано свинско бутче

Днес ще ви покажа как приготвям моето шпиковано свинско бутче. Неговото месо става изключително вкусно, крехко и сочно. Насладете му се!

Четете всеки вторник „В кухнята на Vivianli

Шпиковано свинско бутче

Шпиковано свинско бутче

Ивелина Стойова
Време за готвене: 2 часа
Ястие: Основно
Кухня: Българска
Порции:8

Необходими продукти:
  

  • 2 кг свински бут (цял)
  • 2 бр. моркови
  • 2 глави чесън
  • 1 ч.л. сол
  • 1 ч.л. черен пипер
  • 1 ч.л. кимион
  • ч ч.л. червен пипер
  • 2 ч.ч. червено вино

Начин на приготвяне:

Техниката по приготвянето му никак не е сложна. Вижте как във видеото по-долу.


Още рецепти на Ивелина може да откриете в YouTube канала ѝ Vivianli

Ивелина Стойова

Ивелина е финансист, магистър по икономика, но и изключително творческа личност – пише стихове, ръчно изработва различни сувенири, обича да снима и да готви за удоволствие. Пада си по импровизациите в кухнята и прави всичко с много желание и любов.


Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *