Не забравяйте, че подобни вкусотии ни радваха редовно като деца. Тогава, когато животът се случваше навън. Домашни, ароматни и хрупкави. Точно такива ни приготвя Маги за нас. Вкусно е! 🙂
Четете всеки четвъртък „Експериментите на мама“
Начин на приготвяне:
Разбиваме яйцето и настърганото сирене и кашкавал. Добавяме наситнен пресен босилек, малко олио и брашно, следва бакпулвер като последна съставка. Омесваме меко тесто. При необходимост добавете още брашно.
Разстиламе тестото с дебелина 5 мм и режем в желана от нас форма. Соленките нареждаме в тава с хартия за печене. Намазваме с олио и поръсваме сусам. Печем на 180 градуса с вентилатор. След това хапваме с удоволствие.
Любовта на Марги към готвенето започва още от детството, а по време на майчинството осъзнава, че това е точният момент за развитие и креативност. Обича да изпробва нови рецепти, като най-интересни са ѝ сладките изкушения.