Днес в рубриката „Обичам те, храна!“ приготвяме много лесно, месно и ароматно ястие. Рецептата е типично българска и не изисква много усилия. Резултатът обаче е… ммм… да си оближеш пръстите!
Начин на приготвяне:
Нарежете месото на хапки. Сложете маста (или маслото) в тиган и изчакайте да се разтопи. Прибавете месото. Пържете до готовност като го разбърквате периодично.
През това време изчистете и нарежете праза на едро и го добавете при готовото месо. Посолете и поръсете с черен пипер. Разбъркайте и щом празът омекне махнете от котлона.
Лесно и вкусно! Да ви е сладко!
© След 5 е твоето място за всичко, което обичаш! Кино, музика, пътешествия, хоби, забавление, вкусна храна… Вдъхновение, което превръща свободното време в незабравимо преживяване! Защото истинският живот започва © След 5!