Свинско с праз

След 5

Днес в рубриката „Обичам те, храна!“ приготвяме много лесно, месно и ароматно ястие. Рецептата е типично българска и не изисква много усилия. Резултатът обаче е… ммм… да си оближеш пръстите!

Свинско с праз

Свинско с праз

След 5
Време за готвене: 1 час
Време за изчакване: 7 минути
Ястие: Основно
Кухня: Българска
Порции:2

Необходими продукти:
  

  • 500 г свински врат
  • 200 г свински гърди
  • 2 стр. праз лук
  • 4 с.л. свинска мас или масло
  • сол (на вкус)
  • черен пипер (на вкус)

Начин на приготвяне:
Нарежете месото на хапки. Сложете маста (или маслото) в тиган и изчакайте да се разтопи. Прибавете месото. Пържете до готовност като го разбърквате периодично.

През това време изчистете и нарежете праза на едро и го добавете при готовото месо. Посолете и поръсете с черен пипер. Разбъркайте и щом празът омекне махнете от котлона.


Лесно и вкусно! Да ви е сладко!

Свинско с праз
След 5

© След 5 е твоето място за всичко, което обичаш! Кино, музика, пътешествия, хоби, забавление, вкусна храна… Вдъхновение, което превръща свободното време в незабравимо преживяване! Защото истинският живот започва © След 5!


Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *