Отвеждаме ви на вкусно пътешествие на Изток. Турция впечатлява с хубавата си кухня и само този, който не е опитал нищо от нея, няма представа защо. „IzzyCooks с Искра“ е избрала да ни представи баница на тиган. Опитайте! 🙂
Четете в неделя „IzzyCooks с Искра“
Начин на приготвяне:
Навиваме първата кора на руло и нарязваме. Намазваме тигана хубаво с масло и разпределяме кората отгоре. Маслото нарязваме на малки бучки. Слагаме половината върху корите.
След това слагаме половината от кашкавала – нарязан на филии или настърган, след това колбаса, останалия кашкавал и маслото. Отгоре разпределяме втората нарязана кора и притискаме добре.
Слагаме капак, включваме котлона и печем за около 5-7 минути. След това обръщаме внимателно и печем още толкова.
Искра е инженер по професия и кулинар по душа, с щастливо голямо семейство. Обича да съчетава различни вкусове и да експериментира. И се надява, че със споделения си опит в кухнята ще накара повече хора да открият необятните хоризонти на кулинарното изкуство.