Отново обръщаме внимание на тези малки сладури. Много подходящи са за моментите, в които ни трябва да се подкрепим с нещо набързо. Да си ги приготвим. 😉 Добър апетит! 🙂
Начин на приготвяне:
Разбиваме яйцето с киселото мляко, натрошаваме сиренето, добавяме сухите съставки и олиото.
Разсипваме във форма за мъфини с хартиени салфетки. Загряваме фурната на 180 градуса. Върху сместа във формите поръсваме черен кимион. Отделно настъргваме малко кашкавал и слагаме също върху сместа. Перчем 20 минути до зачервяване.
Името им идва, заради присъствието на черен кимион в тях, който се използва в рецепти за турски соленки. Добър апетит!
© След 5 е твоето място за всичко, което обичаш! Кино, музика, пътешествия, хоби, забавление, вкусна храна… Вдъхновение, което превръща свободното време в незабравимо преживяване! Защото истинският живот започва © След 5!