Сочното пилешко филе не рядко е предизвикателство в кухнята, но с точния подход няма начин да сбъркаме. Заедно с „Експериментите на мама“ ще имаме гарантиран резултат. Лесно и приятно, опитайте! 🙂
Начин на приготвяне:
Нарязваме филето на тънко и начукваме всяко парче с чук за пържоли. Овкусяваме ги със сол и черен пипер. Запечатваме месото на грил тиган от двете страни.
Подреждаме парчетата в тава с хартия за печене. Намазваме всяко парче с разбито яйце. Слагаме домат и наситнен магданоз. Завършваме с топено сирене и кашкавал.
Запичаме на фурна, докато кашкавалът добие приятен загар. Гарнираме с вкусни краставички или задушени зеленчуци.
Любовта на Марги към готвенето започва още от детството, а по време на майчинството осъзнава, че това е точният момент за развитие и креативност. Обича да изпробва нови рецепти, като най-интересни са ѝ сладките изкушения.